Over ons

Welkom bij Floorballwinkel.

In 2023 hebben wij (Mieke van der Meide en Niels van Nimwegen) Floorballwinkel opgericht.

Onder de vlag van Unisports zijn wij al een aantal jaar actief in het verkopen van floorball materiaal in de regio Groningen. Maar nu is het tijd voor de volgende stap! Een bedrijf puur en alleen gericht op het verkopen van het beste floorball materiaal. Verkocht door floorballers aan floorballers. 

Bij ons staat de klant altijd voorop, het belangrijkste is dat jij beschikt over de beste kwaliteit materiaal. Twijfel je ergens over? Weet je niet welke stick bij jou past? Neem contact met ons op en wij geven jou graag kosteloos advies! 

Wie zijn wij?

Mieke is begonnen als jeugdspeelster bij UFC Groningen en heeft zich vanuit de jeugd door ontwikkeld naar trainster bij UFC Groningen. Waar ze een groot deel van de jonge jeugd elke week training heeft gegeven. Met inmiddels veel ervaring in de dames eredivisie van Nederland weet ze maar al te goed hoe belangrijk kwalitatief materiaal is. Zodat je elke wedstrijd alles uit jezelf en je materiaal kan halen. 

Niels is begonnen als jeugdspeler bij de vereniging Quick Feet in Groningen. Nadat deze vereniging over ging in UFC Groningen heeft hij zich ontwikkeld als goalie binnen het senioren team van UFC Groningen. Met ruim 100 wedstrijden als goalie en ervaring in het Nederlands U19 team weet hij maar al te goed hoe belangrijk een juist goalie pak is. 

Bij ons sta jij als (potentiele) klant altijd op nummer 1. Kan je niet vinden in onze voorraad wat je zoekt? Geen probleem alle producten van Unihoc, Zonefloorball, Oxdog, Slappshooter en Klubbhuset kunnen we voor je leveren. Neem contact met ons op en we kijken graag met jou naar de mogelijkheden. 

Is er iets niet naar wens? Laat het ons weten! Dan gaan we samen met jou opzoek naar een oplossing. 

Contact

Wil je met ons in contact komen vul dan onderstaand contactformulier in. En we nemen zo mogelijk contact met je op.