Partners

Bij Floorballwinkel geloven we in de kracht van samenwerking. Samen met onze partners werken wij aan de ontwikkeling van floorball in Nederland. Daar zijn we ontzettend trots op. 

Ben jij opzoek naar een floorball sponsor/partner voor je team? Voor je floorballclub? Of misschien stiekem wel voor jezelf? Bij Floorballwinkel denken we altijd in kansen en mogelijkheden. 

We dragen graag bij aan de ontwikkeling van floorball dat kan op club, team en individueel niveau, voor ons is niks te gek. Floorballwinkel biedt verschillende mogelijkheden van sponsoring hierbij staat de club, team of het individu centraal. Samen kijken we wat het best past voor een partnership op maat. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Stuur ons een mailtje via: info@floorballwinkel.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Team Floorballwinkel

Stick Together

Is de studenten floorball vereniging van wageningen. Met verschillende teams neemt Stick Together deel aan de mixed competitie van Nederland. 
Als onderdeel van team Floorballwinkel geniet de vereniging van verschillende voordelen. Daarnaast sponsort Floorballwinkel het tenue van Stick Together. Heb jij ons al gespot?